vrijdag 11 juni 2010

Schaapjes en alweer gewonnen

Deze quilt maakte ik ooit eens voor een goed doel:En ik heb alweer wat gewonnen! In Gorinchem was een aktie om het op de fiets boodschappen doen te bevorderen; "met belgerinkel naar de winkel". Je kreeg dan een stempelkaart en elke keer als je met de fiets naar de winkel kwam kreeg je een stempel (geen idee hoe ze dat dan controleerden, maar goed). Als je je stempelkaart vol had, dan kon je hem inleveren en er fiets-prijzen mee winnen. Nou ga ik dus altijd met de fiets boodschappen doen, dus de stempelkaart was snel vol en ingeleverd. Eergisteren kreeg ik een brief dat ik een prijs had gewonnen; een rollade. Geen idee wat dat met fietsen te maken heeft, maar hij was wel lekker.
PS Ik heb dit blog gisteren al geschreven, wilde hem eigenlijk toen ook al publiceren maar had om de één of andere duistere reden ineens totaal geen zin om een blog met het woord "gewonnen" in de titel te plaatsen....

This little sheepquilt I made a while ago for charity.

4 opmerkingen:

hannie zei

Nou Margeeth, Gefeliciteerd! Ik had de aankondiging al op de blog,maar het was nog niet geplaatst,dus net voor ik naar Groningen ga,toch nog kunnen lezen.
Een leuk en gezellig quiltje!

Marianne & Marie-José zei

Leuke aktie. Gefeliciteerd met de prijs.Ik wilde zeggen laat hem maar lekker sudderen, maar ik las dat hij al op is.
Groetjes van Marianne

Yvonne aka sommeke zei

Lief schapenquiltje!
En proficiat met je rollade! ;-)
"Met belgerinkel naar de winkel" kennen we hier ook. Ik kreeg al wel eens een kaart en stempels en heb niet eens een fiets.
Goe weekend!

Deborah zei

love the sheep!!! and the background colours