zondag 27 juni 2010

Klusfoto's (6)

Die stucadoors maken er trouwens wel een rommeltje van, na het maken van de foto´s die ik gisteren heb laten zien zijn we de héle dag bezig geweest met opruimen, overal lag gipspoeder en op de ´stucloop´ (het materiaal waar de vloer mee is afgedekt) zaten allemaal klodders waar stof af bleef komen en die we dus met een plamuurmes moesten afsteken, voordat we verder konden gaan met het schilderen van het houtwerk.
FThose plasterers make a terrible mess, after making the pictures I showed yesterday we spent an entire day cleaning up after them, there was plaster everywhere.Oudste zit al op de middelbare school en hoewel het nog weken duurt voordat de zomervakantie begint heeft hij toch al geen les meer, dus die hebben we maar aan de ´kinderarbeid´ gezet:
DS is in highschool and allthough the summer hollidays won´t begin for weeks, he doesn´t have any lessons, so we made a ´child labourer´ out of him:


2 opmerkingen:

Shirley zei

Inderdaad een wereld van verschil nu alles fris wit is! Lekker kliederen kunnen die stucadoors zeker, wij hebben er ook nog veel werk aan gehad toen ze klaar waren. 't Droogt nu wel goed snel, met deze temperaturen.

Dineke zei

Zeg Margeeth, die afdrukken op de broek van je zoon getuigen toch niet van jou schoenen. Met enige dwang achter de kinderarbeid LOL
Het huis wordt gelijk een stuk mooier zeg zonder de wilde kleuren.