zaterdag 5 juni 2010

Helemaal niemand,

Helaas voor de eigenaren van het huis is er vandaag helemaal niemand langsgekomen (op de open huizen dag). Ondanks het feit dat het niet ons huis is en het ons dus helemaal niets uitmaakt of het wel of niet verkocht wordt, is er toch een zeker gevoel van teleurstelling. Niet omdat ik het huis voor niks had opgeruimd (als 90% van je spullen her en der is opgeslagen gaat dat erg makkelijk, ik ben geloof ik een uurtje bezig geweest met opruimen en schoonmaken moet je toch), maar omdat je je er toch op hebt ingesteld dat er mensen komen kijken. En natuurlijk gunnen wij het de collega van DH, van wie we het huis huren, van harte dat het huis verkocht wordt.
Op zich is het trouwens helemaal niet verkeerd om een huis af en toe eens echt netjes te maken, ik heb gelijk ingesteld dat we dat vanaf nu elke maand gaan doen en de kinderen vonden dat een heel goed idee vroegen zich af of ik nu helemaal kierewiet ben geworden, want dat gaan ze dus écht niet doen.... Sifra heeft in ieder geval gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt, zij heeft zich heerlijk op de blauwe sterrenquilt (die ik aan het quilten ben en als tijdelijke sprei op ons bed had gelegd) geïnstalleerd:


Today we had open viewing day in the house we are renting, but no one came. Too bad for the collegue of DH who owns the house and desperately wants to sell it. Allthough it is not our home I still felt a bit cheated, I mean one cleans the house and nobody comes to see your handywork. Sifra did appreciate it though, she just jumped on the blue star quilt (which I am quilting right now) I temporarily put on the bed.

2 opmerkingen:

Marianne & Marie-José zei

Je Sylvia`s bridal sampler is erg mooi, maar ik vind na dec.2009 geen berichtjes meer. Hoe is het er nu nog mee? Ik vind het erg mooi hoe je de sashings hebt gemaakt met verschillend blauw. Heel bijzonder.
Veel succes met de verkoop van het huis van jullie collega!
Groetjes van Marianne

Lynn zei

Well around here any excuse for a clean house is good...but we don't come up with many excuses. LOL