zaterdag 23 augustus 2008

Blijf af!

Als je op een quilttentoonstelling bent, hangen er vaak papiertjes of bordjes die waarschuwen de quilts niet aan te raken. In Birmingham hadden ze dat wel erg grappig gedaan, er hingen papiertjes, maar ook kleine quiltjes van ongeveer A-4 formaat met in verschillende talen met het verzoek om de quiltjes niet te aanraken.

Behalve foto's van de grote quilts heb ik ook een aantal van die kleine quiltjes gefotografeerd met het idee om er een dagboekquiltje van te maken. Echt een dagboekquiltje in de ware zin van het woord dus, over iets wat ik heb meegemaakt.

Klik hier, als je een pastoor wilt zien die zich echt geweldig vermaakt op het Fenny Poppers festival, vanaf foto 165.

Those who went to the show have probably seen them, the little quiltlets warning you not to touch the quilts in several languages. I thought they would be nice to use in a journalquilt, so I took pictures of them.

By the way, click here if you want to see a vicar, having a real good time at the Fenny Poppers festival, picture 165 and onwards.

6 opmerkingen:

inge zei

leuk gedaan!

glitterbug zei

Margeeth, dat is niet een pastoor maar een ambulance man van de St. John's ambulance. We hebben ze hier ook in Australie, kijk hier maar eens http://www.stjohn.org.au/
Sorry gat 2 keer de verkeede website.

Rens.

Isabella zei

Dat is pas een orgineel quiltje

katrien zei

Heel leuk hoor.

Yvonne aka sommeke zei

Hoe? Is aan het kraagje niet te zien dat het een pastoor is?
Leuke quilt Margeeth!

Margeeth zei

Dat dacht ik dus ook, kraagje = pastoor. Heb met een andere meneer met precies zo'n kraagje gepraat die achter de boekenstal stond en dat was wel een pastoor.
Nou ja, maakt niet uit, het was in ieder geval net een klein jongetje met zijn bommetje (en Yvonne sprong zowat een meter in de lucht van de knal....)