zaterdag 21 januari 2012

Het oogje van Umbra en Blanca heeft een nieuw huis


Zo ziet het er nu uit. Je ziet de hechtingen nog zitten, maar het ziet er echt oneindig veel beter uit dan vorige week vrijdagmorgen, toen ze nog geopereerd moest worden. 

Vanmiddag hadden wij bezoek van een mevrouw die naar Blanca kwam kijken. Ze was nog geen vijf minuten binnen of we wisten eigenlijk al dat het goed zat. Ik had een hele vragenlijst gemaakt en ik heb bijna geen vraag hoeven stellen, ze vertelde het allemaal al uit zichzelf. Dus Blanca heeft een eigen huisje gevonden, morgenmiddag gaan we haar wegbrengen. We zullen die kleine dondersteen erg missen, maar het is wel erg fijn voor haar want er is daar een andere kat van 14 maanden die een speelkameraadje zoekt en dat heeft Blanca echt nodig. Sinds Snowy dood was, was Blanca hier wel een klein beetje aan het verpieteren bij gebrek aan speelkameraadjes. Wij hebben natuurlijk Sifra en Umbra nog, maar Sifra is een oude knorrepot die niet wil spelen (hoewel Blanca het blijft proberen, elke keer als Sifra binnenkomt springt ze er bovenop, waardoor Sifra zo ongeveer ontploft) en Umbra vind andere katten op zich prima, als ze haar maar met rust laten (als Blanca het toch probeert dan duikt Umbra helemaal in elkaar en blaast, zo bang is ze, echt zielig).

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Sterkte morgen. Vast en zeker een beetje dubbel gevoel. Heel fijn dat ze een goed huis krijgt, maar jullie zullen haar zeker missen.
gr. Marjolijn

Hannie zei

Goed nieuws ,maar toch een beetje verdrietig,omdat jullie zolang voor de kleine Blanca hebben gezorgd. Gelukkig krijgt ze een goed huis, maar jullie zullen haar zeker nog een hele poos missen Fijn dat het met Umbra nu beter gaat, ook dank zij jullie!

Handige Handjes zei

Wat fijn dat Blanca een nieuw kosthuis heeft gevonden! Het zal zeker best vreemd zijn als die kleine spring-in-het-veld weg is...Sifra zal haar zeker niet missen....
En Umbra, ook zij zal er bovenop komen....met jullie liefde voor katten.

Yvonne aka sommeke zei

Fijn dat het klikte met het nieuwe gezin voor Blanca!