woensdag 18 januari 2012

Toch niet 'hangen in Amerika'

Helaas kreeg ik gisteren een mail van een medewerker van Ricky Timms dat mijn quilt niet op tijd is aangekomen. Als Post-NL had gedaan wat ze beloofd hadden, nl het pakketje ongeveer in de tijd die er voor staat (en dan bedoel ik de langste tijd, niet de kortste en het had ook nog wel nog wat langer kunnen duren), dan was het nog gewoon op tijd geweest. Gisteren was het de laatste dag dat hij nog aan kon komen en toen was hij er nog niet. Zul je zien dat hij vandaag aankomt. Of na een half jaar, dat kan natuurlijk ook.

Yesterday I received a very disturbing e-mail from Ricky Timms. Due to postal problems, my quilt has not arrived on time, so it will not be on display in the Road to California show. I am very disappointed.

12 opmerkingen:

Aart zei

Jammer, je bent altijd afhankelijk van externe factoren.
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie zei

Ja, dit is echt heel jammer!Net wat Aart ook zegt,je bent altijd afhankelijk van anderen en verschillende factoren.Zouden ze hem toch wel terugsturen, als hij alsnog aankomt?

marion zei

balen.........

Ineke zei

Vette pech!

Erica zei

Wat jammer Margeeth!

inge zei

:-((((

marjolijn zei

kan me voorstellen dat je een paar lelijke dingen hebt gezegd....
gr. Marjolijn

Nienke zei

Grrrr, dat is toch echt heel erg balen!!

modern art zei

Ja die ptt of tnt of post ze beloven wat en dan... jammer voor jou en de amerikanen die je quilt nu niet te zien krijgen.
gr.mia

ina zei

ja, dit is echt balen, dat heft me er tot nu van weerhouden quilts "overseas" te verzenden. Ik hoop dat hij in elk geval wel aankomt. Heb je "trackback", dan kun je in elk geval zien waar hij is??

Yvonne aka sommeke zei

Boeh voor Post-NL!

Jantine zei

o wat jammer!