vrijdag 9 december 2011

QR code


Als het goed is zou je, als je deze code scant met een smartphone, op dit blog terecht moeten komen. Nou ben ik zelf heel ouderwets en heb geen smartphone (nodig), jongste heeft er wel één, maar die heeft de 'app' nog niet gedownload, maar ik ben wel benieuwd of het lukt.

Edit: Kreeg al een reactie van Ayala (bedankt voor het proberen) en het werkt! Als ik ooit weer eens nieuwe visitekaartjes moet laten drukken (ahum, er liggen er zeker nog 300) dan zal ik het erop laten drukken.

10 opmerkingen:

Ayala Levinger zei

Heb even gescand met mijn smartfoon en - Ja, het lukt!
goed idee om de QR code op de visitekaartjes te laten afdrukken.

Hannie zei

Ik heb ook geen smartphone, mis ik ook helmaal niet, dus zo'n leuk dingetje als dit gaat mijn neus voorbij!

Anneke zei

Het is goed te scannen alleen reageren is moeilijker

marion zei

helaas ook geen smartphone

Nienke zei

Gaaf, je ziet het ook steeds vaker aan te koop staande huizen of ook kunstwerken hangen, zodat je met weinig moeite meer info op kunt vragen. Over een jaar of 10 denk ik dat we op de quilttentoonstellingen allemaal scannend rondlopen! Jij bent er maar vast bij :-)

inge zei

geprobeerd, ja 't lukt!

jozet berkhout zei

Margeeth, kijk eens op mijn blog, toeval bestaat niet! Ook ik heb een QRcode geplaatst vandaag, net iets eerder dan jij!
Ik maakte visitekaartjes met de QRcode erop en het werkt fantstisch!
Groeten van Jozet

modern art zei

Tja ik heb geen smartphoon, heb ook geen abs heb alleen maar een overjarig mobieltje en die snapt dat niet, maar wat is de functie van de Code? wat voegt die aan ons leven toe? En wat mis ik nu.
gr. mia

marjolijn zei

Ja leuk! Ik zag hem al bij Jozet langskomen. Hoe kom je aan zo'n ding? Lijkt me best wel leuk om aan de visitekaartjes te kunnen toevoegen (alhoewel, had net nieuwe besteld!).
gr. Marjolijn

Ellen zei

Het is gelukt ,erg grappig !!!
Gr Ellen