dinsdag 9 februari 2010

Pfft, mijn top is gequilt.

Ik heb uiteindelijk de naald vervangen door eentje een maatje groter en toen ging het redelijk. Het garen dat steeds brak is op en nog een klosje met een andere kleur van hetzelfde merk ook en nog een klosje g├╝termann. Er zitten dus 3 kleuren garen in, die er op de klos heel verschillend uitzagen, maar dat valt helemaal niet op op de quilt. Af is hij nog lang niet, ik ga de quilt nu versieren met onder andere applicaties.


The top that I was quilting last friday (during which the thread broke all the time) is finished. I replaced the needle with one that was one size bigger, this reduced the thread breaking frequency to managable. I finished the spool of thread that broke, another one of the same brand but of a slightly different colour and a spool of another brand. Allthough the colours were quite different on the spools, it doesn't show at all on the quilt.
The quilt is not finished yet, I am going to put shapes on it and embellish it.

6 opmerkingen:

Wietske zei

Waarom laat je hem niet zo? Wellicht is hij zo beter dan met applicaties?

Corryna Janssen zei

Zo is ie mooi Margreeth. Ik sluit mij aan bij Wietske.

Hetty zei

Als je er toch iets op wilt maken, leg je het er eerst op (spelden desnoods) om te kijken of het mooier wordt, dan kun je altijd nog besluiten het vast te maken.

Ik vind hem zo ook mooi, maar ik kan me indenken dat je denkt dat er nog iets bij hoort.

Groetjes Hetty

hannie zei

Net als de andere vind ik hem zo al prachtig! Eerst even uitproberen met de applicaties? Wat ik ook zo mooi vind, zijn de lichte blaadjes tussenin heb je die geprint?

nadia zei

Ik vind 'm zo ook erg mooi en puur Margeeth! Ik kan me echter voorstellen dat je iets in je kop (sha-la-lie, sha-la-la) hebt dat je er graag op zou zien...ben wel heel erg benieuwd wat dat zal zijn!

Gina zei

I like how it looks so far

Love and hugs Gina xxx