vrijdag 23 oktober 2009

Nog een elfje

Nadat ik de twee elfjes voor de vriendin van onze oppas had gemaakt, had ik die paar slierten vliegende ganzen die ik in eerste instantie had gemaakt (maar had afgekeurd omdat ze te fel waren) over. Natuurlijk kon ik die niet weggooien, dus die lagen nog op zolder te 'lurken'. Ook had ik nog een proefje op een stukje wit katoen van het sjabloneren van de elfjes liggen, die ik ook niet kon weggooien, dus die gezellig mee 'lurkte'. Gisteren heb ik ze maar eens uit het 'lurkdom' verlost en er deze little quilt of love van gemaakt:


After making the fairyquilt for the friend of our babysitter, I was left with some strings of flying geese, which I didn't use because they were too bright and a fairy I had stencilled on white cotton to see whether it came out allright. Of course I couldn't just toss them, so they were lurking in the attic (where I sew). Yesterday I decided to rescue them from lurkness and made this little quilt of love with them.

2 opmerkingen:

hannie zei

Ook weer een schattig "elfje" geworden! Mooi, die rand van "gansjes", past er prima bij. En weer iets voor een mooi doel!

Anoniem zei

Wat een leuk quiltje is dit geworden! Het is zo inspirerend om te zien dat jij "alles" kunt gebruiken om er de meest creatieve creaties van te maken.
Groetjes, Els.