zondag 1 maart 2009

Men neme:

Een stapel totaal niet bij elkaar passende blokken, een hele dag alleen maar aan je top werken, samen met 59 andere dames die ook alleen maar met droomdekentjes bezig zijn en stapels gedoneerde stoffen en men krijgt:

Een top van 120x150 die alleen nog maar gequilt en afgebiest hoeft te worden. De dame links of de foto is Inge, zij verzorgt en coordineert de uitgifte van de droomdekentjes. De foto is trouwens gemaakt door Mary, waarvoor dank.

Take a stack of totally mismatched blocks, a whole day of uninterupted sewing in the company of 59 nice ladies and stacks and stacks of donated fabric one can choose from and one gets: a finished top (120x150 cm) for the dutch equivalent of project linus. The picture was taken by Mary.

6 opmerkingen:

Francisca R. zei

Een vrolijk en gevarieerd geheel met rechtsboven mijn eigen huisje! Jammer dat er voor mij op het laatste moment een kink in de kabel kwam, ik had het graag 'live' meegemaakt.

Mary zei

graag gedaan !!
en we doen het allemaal voor het goede doel : een stukje "blijdschap" bijdragen aan degene die het nodig hebben !!

Yvonne aka sommeke zei

Dat vind ik nu ook een kunst sé! Al die niet bij mekaar passende blokken tot zo een schitterend geheel maken. Kunst met een grote K voor een lief doel!

Petra zei

ha margeeth
een prachtig geheel geworden!
succes met het middenblok, jammer dat het niet in 1x past!
groetjes petra

hannie zei

Al pasten de blokken niet bij elkaar? Toch een heel leuk geheel geworden! Knap gedaan,en voor een heel goed doel!

Jantine zei

Ik vind het geheel erg leuk geworden. Zo zie je maar... veel plannen is niet altijd nodig om tot een leuk resultaat te komen!