donderdag 25 december 2008

Vrolijk kerstfeest, ook namens Sifra.

Natuurlijk hebben wij dit jaar ook weer een kerstboom:


DH wil er eigenlijk geen één, maar ik vind dat toch wel erg kaal. dus de woensdag na Sinterklaas ben ik samen met de kinderen op de fiets naar het tuincentrum gegaan om er eentje uit te zoeken. Moest wel een kleintje zijn, heb tegen de kinderen gezegd dat als hij niet op de fiets mee kon, hij te groot was. Wel weer een echte dit jaar, we hebben een paar jaar zo'n neppert inclusief lampjes gehad, maar dat is het toch niet en bovendien zag ik Sifra al met boom en al er vandoor gaan. Ik heb alle kerstballen uitgezocht, de mooie oude glazen ballen en ook de nieuwe glazen figuurtjes maar veilig opgeborgen en de boom volgehangen met plastic kerstballen, houten engeltjes, goud geverfde dennenappels en een tien pegels (wel van glas) die ik in de aanbieding kocht. Sifra is welliswaar niet zo erg als deze twee dames (zou je ze niet opeten), maar ze slaat er wel naar en aangezien ik niet 24 uur per dag bij de kerstboom kan gaan zitten, leek me dat wel zo veilig.



Merry christmas to all of you. Our tree is a little different this year, because Sifra has joined our family. As she is really playfull and whacks the ornaments, I have decorated the tree entirely with unbreakable stuff (plastic, wood etc.). I think it still looks nice and Sifra has already brought a lot of joy to our family, so who minds a little ornament-whacking...

2 opmerkingen:

inge zei

fijne kerst

Anoniem zei

Zoals ik zie is Sifra erg ondernemend! Wij hebben deze week Luna te logeren. de poes van onze zoon. nou,dat is een helleveeg. Ze breekt zowat alles af. We hebben maar veel dingen weggezet.De kerstboom is wel haar favouriet! Maar ze is erg lief!
Voor jou en je familie hele fijne kerstdagen!