vrijdag 16 september 2011

Dit zijn onze opvangertjes Snowy en Blanca:

Image and video hosting by TinyPic

Ze zijn afkomstig van een volkstuinencomplex bij Genk waar één kater behoorlijk wat 'plezierkes heeft gehad' dit jaar. Mensen die zich het lot van de kittens aantrokken hebben er vijf zelf gehouden, voor verschillende andere kittens een nieuw huis gezocht en toen ze ze echt niet meer konden onderbrengen hebben ze Zwerfkat in Nood gebeld. Nou zijn wij sinds kort gastgezin voor hun, dus sinds woensdagavond zitten ze bij ons.
Snowy en Blanca zijn ongeveer een week of 7 oud, ze zijn tot nu toe nog helemaal gezond (zien er echt geweldig uit, geen vieze oogjes, geen genies of niks). Gelijk de eerste nacht al hebben ze gegeten en gedronken en op de bak gepoept en geplast en gisteravond zag ik er zelfs één aan de krabpaal krabben. Je zou haast denken dat ze wel bij mensen gewoond moeten hebben om dat allemaal zo snel door te hebben, maar dat hebben ze dus niet. Ze zijn duidelijk geen mensen gewend, zijn behoorlijk schuw, grommen en blazen als ik iets in de bench moet doen en kruipen al achter de reismand (die ze eigenhandig naar voren hebben geduwd omdat ze vonden dat ze geen goed genoeg schuilplekje hadden) als je maar door de kamer loopt. Maar, ik heb gisteravond de foto gemaakt terwijl ik tegenover ze op de bank zat en toen waren ze heerlijk aan het spelen, dus dat komt vast helemaal goed. Ik weet nog niet of het poezen/katers of alletwee zijn (heb wel honderd foto's gemaakt in de hoop dat ik per ongeluk een kontje in beeld zou krijgen maar helaas), dus het kan nog zijn dat Blanca moet worden omgedoopt in Blanco.

At the moment we have two stray kittens in the house. We are going to socialize them, after which a new home will be found for them.

1 opmerking:

Hannie zei

Een erg leuke, maar ook moeilijke taak die jullie op je hebben genomen!
Als het helemaal goed komt ,en daar ben ik haast van overtuigd,is het prachtig om te doen.
Succes en sterkte met al het extra werk!
( Hoe gedraagt Sifra zich met 2 logeés op haar domein?)