vrijdag 20 februari 2009

Afrika

Je leest het wel vaker in blogs, mensen die druk zijn met het maken van van alles, maar niets kunnen laten zien, omdat ze het nog willen insturen naar een tentoonstelling.
Ook bij mij is dit het geval, ik heb 'net' het ophangsysteem voor mijn dagboekquiltjes voor de tentoonstelling van Afier gemaakt en nu ben ik bezig met het maken van een drie luikje (denk ik) voor de tentoonstelling van miniatuurquilts van het quiltersgilde.

Gelukkig heb ik nog heel veel foto's van dingen die ik heb gemaakt voor ik begon met bloggen; zoals dit abstract challenge quiltje met als thema Afrika. Het was mijn tweede quiltje voor deze groep en ik maakte het in januari 2006. Het thema Afrika is gelijk een goede aanleiding om eens aandacht te besteden aan de textielmanifestatie "Colours of Afrika". Deze manifestatie wordt georganiseerd door Annette Jeukens, Jaqueline de Jong en Laura Liebenberg (van Trapsuutjes) en als je wilt kun je er een bijdrage aan leveren in de vorm van een quiltje op A4-formaat (voor meer informatie klik hier).


You can read about this in a lot of blogs, people who are busy with lots of things, but cannot show it yet, because they want to try to get their work into a show. This is also the case with me, I have just finished making a hanging system for some journalquilts for the exhibition of the group Afier and am making a triptich for the miniature quilts of the dutch quiltersguild.

Luckily I have a lot of pictures with work I did before I started blogging, like this abstract challenge quiltlet. The topic was Africa, which reminds me of this initiative: colours of Africa, organized by Annette Jeukens, Jaqueline de Jong and Laura Liebenberg. If you want to, you can participate in this event, for information click here.

2 opmerkingen:

hannie zei

Een quiltje om trots op te zijn Margeeth! Goed,om de aandacht te vestigen op de textielmanifestatie Colours of Africa.Enige tijd geleden zag ik het op Laura's blog. Zondag heb stencils meegenomen, en vermeerderd.Zaterdag gaan ze mee,naar de bijeenkomst van A-texere in Amsterdam.Voor de geinteresseerden!Ik ben ook heel benieuwd,naar je bijdrage voor de minitentoonstelling? 4 April staat al genoteerd in mijn agenda!

hannie zei

Sorry,foutje! 21 mrt. wordt het Tiel, en 4 April Leiden, de Dagboekquiltjes! Natuurlijk wil ik ze allebei zien.