maandag 16 april 2012

Twee daagjes Keulen

Via een loterij had ik een prijs gewonnen, een bon voor een overnachting in een hotel met ontbijt en 3-gangenmenu. De bon lag er al een tijdje omdat ik nog steeds opvangkatjes had en dat lastig was met oppas, maar nu het hier even rustig was hebben we er maar gelijk gebruik van gemaakt.

We hebben gekozen voor een weekendje Keulen, het weer was niet echt geweldig dus we hebben twee musea bezocht, het museum voor Angewandte Kunst en het Ludwig museum. Het eten in het hotel was niet echt geweldig, wel te eten hoor, maar niet echt bijzonder. Maar ja, het zat er bij dus dan doe je dat toch.
Ik was zo suf om mijn fototoestel te vergeten, de foto's in onderstaande diashow zijn gemaakt door DH:2 opmerkingen:

marjolijn zei

Wat een toeval, ik was ook afgelopen weekend in Keulen en heb dezelfde musea bezocht. Zaterdag vond ik het wel lekker weer hoor, hebben heerlijk op een terras gezeten. Was wel grappig geweest als we elkaar waren tegengekomen!
gr. Marjolijn

Hannie zei

Wat gezellig zo samen een paar dagen weg! Keulen heeft prachtige bezienswaardigheden. Ook het Ludwig museum heeft een prachtige collectie!
Een mooi filmpje wat je man maakte.
De kat van Mataré herkende ik onmiddelijk. Prachtig hé, zo een voudig van vorm, en toch meteen herkenbaar.Het kurhousmuseum in Kleve heeft een grote verzameling van deze kunstenaar. http://www.museumkurhaus.de/nl/34.html De moeite waard om te bekijken!