woensdag 23 november 2011

Spiegeling

Dit is hem dan geworden, mijn spiegeling voor "De Uitdaging":


Ik heb hem uiteindelijk heel eenvoudig gequilt, diagonale lijnen over de 'ramen'. Helemaal niet meer quilten was geen optie, het zag er onaf uit.
Het enige dat nog mist is een titel. Het is zo'n glazen kantoorgebouw waarin de omgeving vervormd wordt weerspiegeld, ik zoek nog een enkel woord om zo'n gebouw te beschrijven.

This is my mirrorquilt. It is a big glass office building, which reflects its surroundings in a distorted way. Now all I need is a name for the quilt.

5 opmerkingen:

inge zei

mijn docent sociologie noemde dit 20 jaar geleden buildingen, maar dan op zijn nederlands uitgesproken, niet in het engels.

Anoniem zei

Voortbordurend op Inge : mirror building!
Omdat je over vervormingen schrijft denk ik ook aan een spiegelpaleis op de kermis....
Wel mooi zo gequilt (beter dan de vorige foto dus)

Hannie zei

Toch maar weer mooi en veel gequilt,prachtig! Een aparte benadering van het thema! Als titel is "luchtkastelen misschien een optie!

marjolijn zei

Die luchtkastelen van Hannie vind ik wel treffend. En hij is heel mooi geworden zo. Ik vind het vele quilten in eenvoudige stijl hier wel heel mooi bij passen.
gr. Marjolijn

Ingrid zei

Een heel mooie uitbeelding van spiegelingen. Ik zie zo een gebouw in Rotterdam voor me, zon op de ramen en spiegeltjes waarin Rotterdam versnippert wordt.
Wat een prachtige katjes heb je in huis zeg, was even niet op je blog.....