dinsdag 22 november 2011

Een kleine ergernis

Eén van de kinderen had voor school een USB-stick nodig. We hadden er geen meer liggen, dus dan ga je naar de winkel en je koopt er één. Zo'n USB stick is maar een klein dingetje van een centimeter of vijf lang, dus waarom moet dat dan in zo'n gigantische verpakking zitten?????


Hier heb ik hem uitgepakt, rechts het ding waar het om gaat en links de bult verpakkingsmateriaal:


Het lijkt ook alsof het alleen maar erger wordt, dat plastic is volgens mij veel dikker dan het een paar jaar terug zou zijn geweest. De convenanten die de heren industrieelen met onze regeringen hebben gesloten om de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te verminderen werken dus echt 'fantastisch'.....

6 opmerkingen:

Aart zei

Je weet hoe dat werkt hé, de heren politici maken een convenant en zijn blij dat ze wat gedaan hebben, maar wat ze gedaan hebben weten ze ook niet. Als er daarna commentaar is kunnen ze zeggen dat ze er wat aan gedaan hebben.
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie zei

Ja hoor ik kan me ook vaak ergeren aan al die hopen plastic verpakkingen. Ik vraag me af waar dat heen moet? Kan allemaal gemakkelijk minder.

marion zei

helemaal met je eens..........

marianne w. zei

Als bij mij de ergernis weer eens de pan uit rijst, stuur ik al het overbodige materiaal terug naar de fabrikant. Alleen als ik een antwoordnummer heb.

Anoniem zei

Hier dezelfde ergernis, herinner me al te goed die berg afval van simpele tandenborstels!
Het teveel aan de kastickets laat ik nu al in de supermarkt achter...

catamaranTortuga zei

ik weet wel waarom ze het doen, nl om het iets minder makkelijk te maken voor dieven. Maar het is natuurlijk een ergernis.