donderdag 8 april 2010

De vierde en laatste top


Dit is de vierde en laatste top voor een dromenquilt, die ik tijdens het quiltweekend bijna helemaal (er moesten nog een paar rijen worden aangezet) in elkaar heb gezet, vastgehouden door jongste (die op een stoel stond en wiens armen nét lang genoeg waren). Hoewel ik de dekentjes voor de vulling al had liggen, heb ik besloten om, in verband met de verhuizing, geheel tegen mijn principes, deze top en de top die ik al eerder liet zien dit keer ongequilt naar de stichting Jopies dromenquilts te sturen. Ik heb er gewoon geen tijd voor (ben ook nog bezig met mijn eindopdracht voor quilten speciaal, die ik niet kan laten zien), ik wil ze niet zinloos meeverhuizen en aangezien ik toch nog een doos met de twee dromenquilts die al klaar zijn en een mandjesquilt voor een verloting ging opsturen, konden deze er mooi bij.

This is the fourth and last flimsy for a charityquilt I (almost, it needed a couple of rows sewn on) made during the retreat. It is held by my ten year old, who is standing on a chair and who's arms are barely long enough. Allthough this is contrary to my principles, I have decided to just donate the two flimsies I made unquilted, with the move and my graduation piece for 'quilten speciaal', there is just no time for me finishing them.

5 opmerkingen:

hannie zei

Leuk het kopje van jongste er boven uit! Het is ook weer een mooie kleurige top geworden. Kan me voorstellen dat je nu geen tijd hebt,om ze te quilten? Maar even goed weer een mooie prestatie!

Jantine zei

Deze top vind ik nog mooier, kleurrijker. En groot gelijk dat je hem opstuurd. Een mens kan niet alles!

Aart zei

Ik vind alle 4 de tops mooi en je hebt groot gelijk dat je deze ongequilt weg stuurt zo voor de verhuizing. In tijd is het ballast en in volume. Je moet het een andere ook gunnen om deze twee tops te quilten en af te werken.
http://quiltaart.blogspot.com

Angie zei

Love the quilt. I can't figure out how to translate to be able to read what you wrote though. :0)

conny's quilts zei

Geweldig hoor zo'n productie voor het goede doel, hier blijft het bij voornemens dat ook eens te gaan doen....