dinsdag 6 mei 2014

Zusje en Frenky, het filmpjeHallo allemaal, wij zijn Frenky en Zusje, broertje en zusje (grappig hè!) en we zijn al ons heeeele leven samen!
 Kort geleden hebben we wat vervelende dingen meegemaakt, de details zal ik u besparen, maar het heeft ons zelfvertrouwen best een deuk gegeven. Verlegen? Nee, zo noemen we dat niet, wij willen alleen eerst even de “kat uit de boom kijken”, maar als we dat dan gedaan hebben dan spinnen wij net zo goed als enig andere kat, je moet ons alleen wat tijd gunnen!

Samen zijn wij twee echte lieve knapperds, plus-size models noemen we onszelf. We zijn namelijk wat aan de voluptueuze kant, echte Rubens figuren; er is gewoon meer van ons om van te houden!

We zijn, zoals u ziet, al een jaartje ouder, maar zie dat als iets positiefs; we puberen niet meer en wij hebben al levenswijsheid; het beste voor een kat is lekker rustig liggen en geaaid en geknuffeld worden!
 We vragen dan ook niet veel; gewoon een baasje dat ons beide neemt zoals wij zijn, vier pootjes op één buik, en het liefst op jouw buik! Heb jij een fijn mandje voor ons en genoeg liefde om altijd voor ons te willen zorgen, meld je je dan even bij onze opvangmama?Lieve groetjes van Frenky en Zusje! 


Frenky en Zusje zijn opvangkatten van Zwerfkat in Nood II .

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Wat zijn ze lief! Jammer dat ik ze nu niet kan adopteren,vanwege Mientje.